Видове Спортни залози при Спортингбет

Sportingbet е един от най-бързо развиващите се сайтове за залози, които печелят доверието на все повече хора.  Този световно известен онлайн букмейкър има международно участие в почти всички спортни мероприятия. На своите клиенти, Sportingbet винаги се стараят да предложат множество онлайн спортни залози от 25 различни вида спорт.
Спортингбет предлага голям избор за залози с най-добрите коефициенти на пазара. Едни от малкото, които предлагат залози на живо за тенис, футбол, хокей, голф и др.   Освен това предлагат и щедър бонус в размер на 200 лв. на всеки новорегистриран потребител.
Видове най-търсени залози, които предлага Sportingbet
Футболобикновено хората залагат на крайния резултат от мача. Но има и други начини на футболни залози. Това са точен резултат, кой и кога ще вкара първия гол, резултат след първо полувреме, в коя минута ще е първия гол и много други. Има и такива, които залагат какви ще бъдат номерата на фланелките на футболистите.
Тенисвтория най-залаган спорт е тениса. Тук също има различни залози, като например за победа, за краен резултат, турнирни залози и др.

Голфтук се правят залози за споделен мач, за две топки, за победа, за победител и т.н.
Други по-малко известни в България онлайн залози са Конни надбягвания, Хокей на лед, Баскетбол, Ръгби, Американски футбол.

Коефициентите, които предлага Sportingbet са доста  по- високи от средните на букмейкърския пазар. Един от малкото сайтове за залози, които предлагат залагане на живо и коефициент за прогноза на точните резултати.
В заключение може да се каже, че в последните години Sportingbet взема превес над другите онлайн букмейкъри, поради факта, че предлагат голямо разнообразие от спортни залози и примамливи коефициенти.

Така, че не мислете много, защото може да имате невероятни печалби, благодарение на добрите условия на букмейскъра. Но все пак не забравяйте, че Вашата печалба зависи и от добрата ви стратегия за игра.
За Вашето добро представяне, може да ползвате онлайн съвети от специалисти в областта, да проверите футболни прогнози, да се научите как залагате лесно и как да търсите. За тази цел може да ползвате различните сектори в техния сайт. Освен това има доста интересни промоции, които още повече може да засилят интереса ви към онлайн залаганията. Така, че не чакайте! За да станете добър играч, направете регистрация още сега и започнете за печелите от футболни и други залагания.

SHARE