Спечелете билет до Бразилия

Ако искате да посетите събитието на годината – Световното първенство по футбол в Бразилия, от букмейкъра Спортингбет могат да Ви изпълнят това желание.

Компанията организира и вече стартира играта, която носи официалното наименование: „Пътят към Бразилия„. Най-голямата награда, която можете да спечелите се подразбира още от заглавието на играта – билет до Бразилия, кеш пари, осигуряване на хотел и възможност да присъствате на два мача от Мондиала.

Освен билет до Бразилия, всеки един включил се в Играта Пътят Към Бразилия може да спечели парична сума, Айпад и много безплатни завъртания в казиното на Sportingbet.

Как се играе: всеки клиент на Sportingbet е включен автоматично в играта и дори и да не знаете, можете да бъдете приятно изненадан с някаква награда. За да трупате точки и да се класирате за някаква награда просто трябва да извършвате залози на комбинации на три или повече спортни събития. Класира се всеки залог направен с минимум една единица от валутата, с която сте регистрирали Вашата сметка. Ако нямате още сметка можете да си откриете още сега натискайки на банера най-отдоло под текста.

Всеки един направен от вас залог Ви носи определени точки. На колкото по-голям коефициент сте заложили, толкова повече точки ще съберете в актива си. Важно е да знаете, че всеки ден можете да трупате до максимум 50 точки, не повече. Още информация за играта и условията можете да намерите в официалния сайт на Спортингбет или да натиснете банера под този текст!

SHARE