Защо да изберем Sportingbet за наш букмейкър?

Sportingbet е един от английските букмейкъри, който заема челните места на пазара на онлайн залаганията. Едното от многото предимства, е че сайтът на компанията има участие в много страни и разбира се поддържа и много различни езици, като  български, немски, френски, италиански, полски, испански, шведски, португалски, корейски, турски, гръцки и други.

Едни от най-търсените залози са футбол и тенис за България, а за другите страни – баскетбол, бокс, голф, билярд, волейбол, цикълни състезания,  покер.

Друго предимство е, че благодарение на футболните залагания, можете да участвате и във Лондонската фондова борса, където се търгуват акциите на компанията. Спортингбет предлага спортни залагания, освен за познатите  ни футбол, тенис и други, така и залози за покер и казино.

Плащанията са с банков трансфер, дебитна и кредитна карта. От разплащателните системи се използват Moneybookers, Webmoney, MoneyGram, DirectTeller, Neteller.

Други плюсове на Спортингбет са начален бонус от 200 лв, примамливи коефициенти, промоции на различни събития, нисък минимум на залагане и депозит,  бонусите се превъртат с малки изисквания.

И един огромен плюс – Вашата сигурност е в изключително добри ръце. Личните ви данни са добре защитени и от компанията няма да допуснат изтичане на информация, защото като всеки администратор на лични данни, Спортингбет държи на своите клиенти и на репутацията си, която е градена с години.

Както  всеки сайт и Sportingbet има някои малки недостатъци.

На първо място онлайн подръжката в сайта им не е много добре развита, но това не е проблем, защото винаги отговарят на поставените въпроси по електронна поща или в чата и то доста бързо и изчерпателно. По телефон и факс също може да получите отговори на поставените въпроси. Екипът на букмейкъра е добре обучен и може да съдейства при всякакви ситуации.

Друг минус е това, че при някои залози, коефициентите са под средното ниво.

И на последно място – коефициентите нямат добра видимост при отваряне на съответната категория в сайта.

Но, на фона на всичките си предимства, тези недостатъци почти не се усещат, а и компенсират от други положителни страни на Спортингбет.

Като обобщение може да се каже, че Sportingbet е един от лидерите в областта на онлайн залаганията и смело можете да работите с него. Това е правилния избор!

SHARE