Видове бонуси при bet365

Bet365 е онлайн букмейкър, който предлага големи бонуси и промоции. В тази статия ще ви дадем информация за най-търсените бонуси.

  1. Начален бонус в размер на 100% от направения залог. Този бонус се отнася за нови клиенти, които направят регистрация в сайта на Bet365. Правилата и условията са максимално изчистени и опростени, което е добре за новаците в тази област. Условието за взимане на начален бонус е да депозирате поне 10 лв. в своята сметка. Максимума за начален бонус е 100 лв. Но има малка уловка. За да вземете 100% от бонуса, трябва да направите залог три пъти по-голям от стойността на депозита  и бонуса. Например, ако депозирате 25 лв. и очаквате бонус 25 лв., трябва да заложите 150 лв, за да може да изтеглите своя начален бонус.
  2.  Бонус „Доведи приятел”. При него получавате 25 лв, ако Ваш приятел или познат се регистрира след  покана. Приятелят, който сте довели получава същата сума. За да може да вземете този вид бонус, трябва да попълните формуляр, в който да запишете име и мейл на човека. Системата на bet365  ще изпрати автоматичен отговор на приятеля ви, че той е поканен от вас да се регистрира. Ако той реши да го направи и вие и той получавате бонус от 25 лв.
  3. Бонус за мачове от Европа. Ако направите няколко залога за Английската Висша лига, Шампионската лига, може да вземете бонус от 5% до 100% в зависимост от броя на мачовете. При направени залози за 14 мача получавате 100% от бонуса.
  4. Бонус в размер на 50%, който се отнася за мачове на Канада и Сащ. Тук са включени баскетбол, бейзбол, хокей на лед  и американски футбол. За да получите максималния бонус, трябва да имате поне 12 залога.
  5. Бонус за Европейски баскетбол в размер на 50%. Бонусите са между 5% и 50%. Максималния бонус може да вземете, ако заложите на 12 мача.
  6. Бонус за ръгби. Ако имате залог, който не печели, може да се пробвате да спечелите своя бонус в продълженията. Може да си вземете премията, ако след продълженията на мача, залогът ви вече е печелиш.
  7. Безплатен залог за конни надбягвания. За да се възползвате от тази оферта, трябва да познаете победителя в това състезание. Само тогава може да спечелите и безплатния залог, който се отнася за следващото състезание.
SHARE