Оферти от Sportingbet

Ако все още нямате регистрация в най-популярния сред българите букмейкър Sportingbet е време да си направите такава, за да можете да се възползвате от всички бонусни предложения и оферти за нови играчи.
Компанията предлага при регистрация бонус под формата на безплатен залог (Free Bet) на стойност до 200 лева. Този бонус е един от най-големите, като за сравнение от Bet365 предлагат подобен бонус но в размер от до максимум 100 лева! Бонусът на Спортингбет се начислява след като направите вашия първи депозит и вашия първи залог. Трябва да сте наясно, че ако искате да се възползвате от пълния размер е нужно да депозирате поне 200 лева, а след това да извършите залог на дадено спортно събитие. Коефициента на залога Ви трябва да е от поне 1,50, но тъй като бонуса е под формата на безплатен залог, ние Ви препоръчваме да направите по-високо рисков залог за голяма печалба и ако тя се осъществи, няма да можете да използвате безплатния залог, но пък ще сте спечелили достатъчно, а ако пък загубите ще имате на разположение за залог отново същата сума, с която сте стартирал! Един вид – Спортингбет Ви дават възможността за напълно безрисков първи залог на стойност до 200 лева!

С горепосочения бонус не се изчерпват всички промоции, до които ще можете да се докоснете след регистрация. Най-новото от екипа на Sportingbet е бонус календара! Бонус календара предлага на всички играчи различни промоции, бонуси, безплатни завъртания, безплатни залози и много други всеки ден от месеца, като предварително промоциите са разписани в този календар и можете да се осведомите предварително за тях. По интересни от тях са връщането на пари при загуба, добавянето на определен процент към ваша печалба и т.н.

Всеки редовен посетител пък ще получава и награди за лоялност. Наградите не могат да се определят предварително и се образуват посредством извършаната дейност в сайта – залози, игра в казиното, покер или други. Принципа е, колкото повече сте активен в сайта, толкова повече можете да спечелите допълнително!

SHARE